Pokličite za aktualno ponudbo +386/40 232 104

V osrčju narave tik ob meji z Avstrijo

Občina Šentilj se razteza od Apač na vzhodu, pa vse do obronkov Panonske nižine. Na svoji severni strani, kar s sedemnajstimi kilometri meji na Avstrijo. Na jugu in vzhodu pa preko gričevnatih Slovenskih goric na občine Sv. Ana, Sv. Jurij, Pesnica in Kungota.

Šentilj vam ponuja hiter dostop na avtocesto. V samo nekaj minutah lahko prečkate mejo mejnega prehoda Šentilj.

Vse za športnike

Zelo blizu v središču Šentilja se nahaja fitnes v naravi, v športnem parku Oskarja Mezgeca, ki je namenjen predvsem, da svoj prosti čas preživite zunaj v naravi in ne pred televizijo in računalniki.

Zraven igrišča se nahaja tudi odbojkarsko in košarkarsko igrišče. Na igrišču imajo tudi lesena igrala in peskovnik za naše najmlajše. Tako boste lahko v miru sedeli in uživali ob soncu in dobri pijači.

Vzemite si čas za sprehode

Ko boste zaživeli v Šentilju, ne boste mogli mimo čudivitih poti. Raziskujte okoliške planjave preko Šentiljske, Obmejne panoramske in Keltske poti.

Slednja je posebno zanimiva zaradi gomil, ki jih najdemo na obeh straneh meje in prazgodovinske naselbine Gradišče, ki se razprostira nad reko Muro. Ni slučajno, da so bila na tem mestu najdena tudi močna energijska sevanja, saj so bila stara ljudstva tesno povezana z naravo in  energijami v njej.  

V bližini boste našli tudi naravno kopališče v Cmureku.

163 družin nam je že zaupalo
svoje bivanje.

Zaupajte nam tudi vi!

V gradnji je 9 hiš CUBE. Izgrajene bodo do zadnje gradbene faze.

Izpolnite spodnji obrazec, ter se prijavite na novice ali najavite na voden ogled.